با وجود اینکه عطر و بو همچنین طعم و مزه برنج ایرانی شهرت جهانی دارد، اما به دلایلی کشور ما مجبور به واردات برنج از کشورهایی مانند هند و پاکستان است. برنج هندی غالبا به صورت عمده و فله ای وارد کشور شده و توسط برندهای مختلف عرضه کننده این برنج در قالب بسته بندی های متفاوت با آرم و نشان تجاری خاص وارد بازار فروش می شود. عمده فروشی برنج هندی کیلویی غالبا توسط وارد کنندگان این نوع برنج صورت می گیرد.
تنظیم قند خون و انسولین با برنج هندی
همانطور که می دانید برنج به عنوان یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سفره های ایرانیان ،دارای ارزش غذایی بالایی است. انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را می توان در این ماده غذایی پیدا کرد.
با توجه به اینکه برنج هندی دارای کربوهیدرات بالایی است و مصرف نامتعادل آن می تواند سبب بالا رفتن قند خون شود، بهتر است افراد دیابتی مصرف این ماده غذایی را با رعایت توصیه های پزشکی انجام دهند.
همچنین با توجه به اینکه قند مصرفی در برنج آبکش شده نسبت به میزان قند برنج کته بیشتر است، بهتر است بیماران دیابتی برنج هندی را به صورت کته تهیه کنند.
در واقع می توان گفت میزان قند خون با برنج مصرفی رابطه مستقیمی دارد و با کنترل مصرف برنج هندی می توان می توان به تنظیم قند خون و انسولین خون کمک شایانی کرد.
پخش کننده برنج هندی کیلویی
پس از واردات انواع برنج هندی کیلویی به کشور توسط تجار برنج، پخش و توزیع این برنج در اختیار شرکت ها و مراکز مختلف قرار می گیرد.
هر کدام از این شرکت ها با بسته بندی برنج با نام و نشان تجارت خود سعی می کنند برنج هندی را به بهترین نحو به دست مصرف کننده برسانند.
پخش کننده برنج هندی در واقع با حذف واسطه ها از بازار خرید و فروش برنج هندی در صدد است که این برنج با قیمت کمتری به دست مصرف کننده نهایی برسد و به نوعی قیمت این محصول را در بازار فروش برنج کنترل کند.
پخش عمده برنج و عرضه مستقیم این محصول می تواند میزان فروش برنج هندی را بالا برده و از سویی دیگر تجارت این محصول را به تجارتی درآمد زا و پر سود تبدیل کند.
در صورتی که در کار خرید و فروش برنج هندی و پخش این محصول واسطه ها و دلالان برنج رخنه پیدا کنند، بازار فروش این محصول دچار نوسان شده و برنج هندی با چند برابر قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.